17.2 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 12:21

S-a trezit și Ghișe: Mă opun aderării la PPE

spot_img

Ioan Ghișe a declarat, miercuri, că nu este de acrod cu aderarea PNL la grupul PPE

Ghise Ioan_SZ

Senatorul liberal Ioan Ghișe a declarat, miercuri, la România TV, că se opune trecerii PNL de la grupul ALDE la PPE, deoarece acest lucru este nestatutar. De asemenea, el a precizat că nu este de acord cu decizia PNL de a forma o alianță cu PDL.

Sunt împotriva alianţei cu PDL. Este o tentativă de deturnare, cu care nu sunt de acord. Este parte din strategia PDL de a distruge PNL. În 7 noiembrie 2012, la OSIM, Frunzăverde a înregistrat Partidul Naţional Popular Liberal. Ce n-a reuşit în 2006 Băsescu cu PDL, încearcă acum oameni din interior. Astăzi, la Delegaţia Permanentă, voi denunţa alianţa cu PDL şi voi anunța că voi candida la şefia PNL. Negocierile care se fac acum, se fac prin încălcarea statutului. Tot prin statut suntem membrii ALDE. Actuala conducere nu poate lua decât decizii administrative.

Ioan Ghișe
senator PNL

Ioan Ghișe a declarat, marți, la Antena 3, că președintele interimar al PNL, Crin Antonescu, a semnat acordul cu PPE înainte de alegerile europarlamentare, care au avut loc duminică, 25 mai, mai exact vineri – 23 mai. Întrebat dacă Antonescu a fost la Bruxelles pentru a semna acest acord, Ghișe a răspuns scurt “da”.

D.M.