22.5 C
București
marți, 11 mai 2021 - 17:30

S-a prezentat câștigătorul la Loto. Peste două milioane de lei pentru “un om modest”

 extragere-loto-6-49

Câștigătorul tragerii la Loto 6/49, din data de 2 februarie 2014, “un om modest și un familist convins”, s-a prezentat, marți, la sediul Loteriei Române pentru a-și ridica premiul.

“Marele câștigător este un om modest, familist convins, care a muncit din greu întreaga viață. E un jucător cu tradiție, încă din anul 1994”, a transmis Loteria Română într-un comunicat.

Bărbatul, care a câștigat peste 3 milioane de lei, s-a prezentat, marți, la sediul central al Loteriei Române pentru a-și ridica premiul. După impozitare, câștigătorul va rămâne cu aproximativ 2,59 milioane de lei.

Biletul a fost jucat la o agenție din Galați și a fost completat cu o variantă simplă la Loto 6/49 și o variantă la Noroc, prețul acestuia fiind de 7,3 lei. Numerele pe care bărbatul le joacă nu au o semnificație personală, ele fiind alese la întâmplare.

Potrivit Loteriei, bărbatul, care a decis să-și păstreze anonimatul, a aflat că a câștigat a doua zi după tragere. Fiind un jucător constant la Loto 6/49 și Loto 5/49 – jocurile preferate ale bărbatului – acesta va continua să joace, la fel de cumpătat ca și până acum.

Bărbatul nu s-a gândit, încă, ce va face cu banii.

 D.M.