2 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021 - 5:40
No menu items!

Să invităm primăvara în casă!

spot_img

Să invităm primăvara în casă!

A sosit primăvara cu adieri blânde, verdeaţă proaspătă, muguri graşi, flori aromate şi zile mai lungi. Izvoarele s-au dezgheţat şi încep să susure, croindu-şi noi drumuri. Razele calde ale soarelui ne luminează sufletele şi ne promit că frigul iernii este departe.

Pentru că primăvara reprezintă începutul, este momentul curățeniei după dezordinea de iarnă. Nu ne permitem să schimbăm mobila în fiecare anotimp, dar putem reorganiza şi schimba accesoriile.

Pentru un stil de viață aerisit, putem opta pentru materiale cu textură ușoară şi culori plăcute, picturi pe tavan, tapet cu model luminos, perdele diafane fără draperii, cuverturi brodate lejer si lenjerii de pat albe ca ghioceii. Pentru un decor vesel, plăcut şi plin de culoare, putem folosi textile cu imprimeuri florale, păsări, cuiburi, ouă sau fluturi.

Un suflu de aer curat în locuinţele noastre şi o perspectivă proaspătă putem avea şi cu ajutorul fructelor – note de portocală amară şi lămâie picantă. Putem aduce frumuseţea naturii acasă şi cu aroma florilor de irişi, crini, bujori, cale şi lalele.

Lumânările parfumate şi candelabrul dau o notă romantică unei case, iar un decor cu pânză de primăvară, un copac înalt, un ghiveci în coş cu crenguţe înflorite decorează casa cu elemente vesele de bun gust.

C.N.