12.7 C
București
marți, 26 octombrie 2021 - 18:58

Ruxandra Dragomir a vizitat-o pe Elena Udrea la Târgșor: Am vorbit printr-un panou de sticlă, a fost degradant

spot_img

 ruxandra

Fosta jucătoare de tenis Ruxandra Dragomir a relatat pe Facebook vizita pe care i-a făcut-o prietenei sale Elena Udrea la Penitenciarul Târgșor, afirmând că aceasta este victima unui ”sistem absurd, care i-a băgat viaţa într-un malaxor menit să o distrugă”.

Principalele declarații ale Ruxandrei Dragomir:

  • Nu am putut vorbi decât din spatele unui panou de sticlă securizată, printr-un telefon, pe rând. De parcă Elena ar fi fost un criminal care trebuie să stea într-o cuşcă, un om căruia trebuie să i se interzică orice contact cu altă fiinţă umană. A fost degradant şi dezumanizant.
  • Mă bucur că mama Elenei nu a venit şi nu a văzut-o pe fata sa în această situaţie foarte dificilă. Niciun părinte nu ar trebui să-şi vadă copilul într-o asemenea ipostază, mai ales că vorbim de un om nevinovat, pentru că procesul nici măcar nu a început.
  •  Mâncarea pe care i-am dus-o Elenei ne-a fost controlată gram cu gram şi ne-am întors acasă cu mai mult de jumătate din câte voiam să-i dăm. Nici măcar o prăjitură nu am reuşit să-i lăsăm, de 1 Mai, pe motiv că are cremă. Nişte prune uscate s-au transformat şi ele într-un produs interzis, iar apa a fost verificată şi ea sticlă cu sticlă.

Elena Udrea, arestată preventiv în dosarul ”Gala Bute”, a fost transferată, joi, la Penitenciarul pentru femei de la Târgşor (Prahova).