27.2 C
București
miercuri, 6 iulie 2022 - 10:19
No menu items!

Rusia a trimis reprezentanții lui Vladimir Putin în SUA

spot_img

Ministerul de Externe din Rusia anunță că un avion diplomatic se îndreaptă spre Washington. Aeronava fusese identificată, cu o oră mai devreme, ca fiind din flota lui Vladimir Putin, pe aplicația live FlightRadar.

Zborul avionului Ilyushin-96-300, similar cu avionul lui Vladimir Putin, a fost observat pe aplicația rutelor aeriene live, fiind identificat pe ruta St. Petersburg – Washington DC.

La nici o oră distanță, ministerul de Externe rus a anunțat că un avion care are la bord personal diplomatic a plecat spre SUA, cu destinația Washington.

„Il-96 a decolat de la Aeroportul Pulkovo la 09:35, pe 5 martie, și a zburat în jurul Finlandei, care a închis spațiul aerian pentru avioanele rusești. Scopul zborului RSD88 este necunoscut”, transmite publicația Fontanka pe contul său de Telegram.

Toate zborurile din Rusia au interdicție în SUA și în statele Uniunii Europene, iar compania de stat rusească Aeroflot a anunțat, sâmbătă, că își suspendă toate zborurile internaționale în afară de cele din Belarus, fiind puternic afectată de sancțiunile aplicate de celelalte țări.

M. Nedelcu