1 C
București
sâmbătă, 6 martie 2021 - 16:41

RUSIA 2018. Urmașii vikingilor, egali cu Messi și compania. Argentina – Islanda 1-1

RUSIA 2018. Primul șoc de la turneul final al Cupei Mondiale a avut loc sâmbătă la Moscova! Argentina s-a făcut de râs cu Islanda, o echipă calificată în premieră la Cupa Mondială de Fotbal.

Pentru Argentina a marcat Sergio Aguero, în minutul 19, iar pentru Islanda a punctat Alfred Finnbogasson, în minutul 23. Leo Messi a evoluat extrem de slab și a ratat o lovitură de pedeapsă în minutul 65 al partidei.

La meci a asistat şi Diego Maradona. Javier Mascherano a devenit cu această ocazie jucătorul cu cele mai multe selecţii în naţionala Argentinei, 144.

Argentina – Islanda 1-1 (1-1)
Au marcat: Aguero ’19 / Finnbogasson ’21

Argentina: Caballero – Salvio, Otamendi, Rojo, Tagliafico – Biglia, Mascherano – Meza, Messi, Di Maria – Aguero.
Rezerve: Armani, Guzman, Acuna, Ansaldi, Banega, Dybala, Fazio, Higuain, Lo Celso, Mercado, Pavon, E. Perez. Antrenor: Jorge Sampaoli

Islanda: Halldorsson – Saevarsson, R. Sigurdsson, Arnason, Magnusson – Gudmundsson, Bjarnason – G. Sigurdsson, Gunnarsson, Hallfredsson – Finnbogasson.
Rezerve: Runarsson, Schram, Bodvarsson, Eyjolfsson, Fridjonsson, Gislason, Gudmundsson, Ingason, Sigurdason, A. Skulason, O. Skulason, Trautason. Antrenor: Heimir Hallgrimsson

Arbitru: Szymon Marciniak
Stadion: Otkrytiye Arena  (Moscova).

În al doilea meci al grupei D, de la ora 22.00, se vor întâlni Croaţia şi Nigeria.

Alex Militaru