RUSIA 2018. O româncă a încins imaginația suporterilor de la Cupa Mondială

Raffaela Szabo, iubita, axel vitsel, romanca, rusia 2018

RUSIA 2018. O româncă a încins imaginația suporterilor prezenți la Cupa Mondială. Internaționalul belgian Axel Witsel se iubește cu o femeie născută în România, la Brașov. Raffaela Szabo a plecat împreună cu părinții din România când avea 2 ani.

Ea îl însoțește peste tot pe mijlocașul de la Tianjin Quanjian, titular în echipa belgienilor la Mondialul din Rusia. Raffaela a atras toate privirile la partida Beliei cu Tunisia, câștigată de echipa lui Witsel cu 5-2.

Ea speră să-l aducă pe jucător cândva în România. “Ne-am bucură să venim cîndva și în România, dar în vizită. Witsel are un potențial uriaș, cred că mai are foarte multe de arătat în fotbal.Ne place să călătorim. Fiecare loc este diferit și are minunățiile sale locale. Cea mai mare distracție a fost în Guadalupe pentru muzică, dans, fericirea și primirea localnicilor, chiar dacă sunt săraci. Mă interesez doar de meciurile lui Axel. Merg mereu la jocurile sale de acasă și, uneori, și în deplasare, atunci cînd tatăl lui mă însoțește”, spunea ea în urmă cu câțiva ani.

Alex Militaru

NICIUN COMENTARIU