17.3 C
București
joi, 23 mai 2024 - 13:28
No menu items!

RUSIA 2018. Nu faceţi amor cu oameni de rase diferite în timpul Cupei Mondiale!

spot_img

Tamara Pletniova, şefa Comisiei pentru familie din Duma de Stat, avertizează rusoaicele „să nu strice rasa cu fanii de la Campionatul Mondial”, așa cum s-a întâmplat la Jocurile Olimpice din 1980: ”Trebuie să daţi naştere copiilor noştri”.

Șefa Comisiei pentru familie din Duma de Stat avertizează rusoaicele să nu întreţină relaţii sexuale cu turiştii străni de rase diferite.  Un alt deputat avertizează ruşii că străinii vin cu viruşi care vor infecta naţiunea şi îi vor compromite viitorul.

Alexander Sherin a mai spus pentru radio Govorit Moskva că străinii vor comercializa substanţe interzise (droguri) şi că ruşii nu trebuie să ia parte la aşa ceva.

Tamara Pletniova are 70 de ani şi este din 1993 membră în Duma de Stat, primul parlament post-sovietic. Este o veche comunistă şi o împătimită susţinătoare a aliniei Partidului şi a velico-rusismului. Ea mai spune: „Rasa noastră va fi afectată, iar copiii din astfel de relaţii vor ajunge în familii cu un singur părinte”. „Copiii vor suferi, pentru că vor rămâne fără tată. Și dacă se va ajunge la căsătorie, îi vor lua din Rusia şi nu se vor mai întoarce. O să vină la mine la Parlament să plângă. Mi-ar plăcea ca la noi mariajele să fie din iubire, indiferent de naţionalitate”, mai subliniază ea.

Pletniova nu susţine dorinţa preşedintelui Putin de creştere a natalităţii indiferent de rase: „Nu suntem în America sau în Europa. De ce ar trebui să copiem totul? Dacă o femeie nu vrea, de ce este nevoie s-o hărțuim?”

Tamara Pletniova, 70 de ani, le-a avertizat pe femeile din Rusia să nu se încurce cu turiștii străini: „Nu vă culcaţi cu ei. Vor exista fete atrase de o aventură, cu turiştii de alte rase, dar ele ar trebui să dea naştere copiiilor noştri. O să vă abandoneze după Mondiale şi o să se întâmple ca în 1980”.mai afirmă deputata referindu-se la femeile lăsate însărcinate în timpul Olimpiadei de atunci de oaspeţi de rase diferite.

Pletniova mai spune că rezultatul relaţiei dintre femei şi bărbaţi de alte rase nu vor fi acceptaţi pe deplin nici într-o societate nici în alta. Peste 1.000.000 de suporteri străini sunt aşteptaţi să fie prezenţi în Rusia pe perioada Mondialului, 14 iunie – 15 iulie.

Alex Militaru