17.4 C
București
miercuri, 29 mai 2024 - 21:23
No menu items!

RUSIA 2018. Burger King Rusia a anunțat că oferă 50.000 de dolari și burgeri gratis pe viață femeilor care rămân însărcinate cu un fotbalist de la Cupa Mondială

spot_img

RUSIA 2018. Lanțul de restaurante fast-food Burger King a fost nevoit să-și ceară scuze pentru o reclamă de prost-gust postată pe rețelele sociale din Rusia, informează Guardian.

Marți, Burger King a anunțat pe VK (echivalentul rusesc al Facebook) o promoție prin care oferă femeilor 3 milioane de ruble (47.000 de dolari) și burgeri gratuit pe viață dacă rămân însărcinate cu un fotbalist de la Cupa Mondială.

Compania a pus capăt campaniei la scurt timp după lansare din cauza reacțiilor negative. Burger King a publicat pe VK un comunicat cu scuze și a spus că a retras toate materialele care au legătură cu această promoție.

Divizia rusească a Burger King are antecedente oribile când vine vorba de campaniile publicitare, anul trecut ironizând o adolescentă violată într-o campanie online de marketing prin care anunța că la un burger cumpărat oferă încă unul gratis.

Alex Militaru