RUSIA 2018. Burger King Rusia a anunțat că oferă 50.000 de dolari și burgeri gratis pe viață femeilor care rămân însărcinate cu un fotbalist de la Cupa Mondială

cm rusia 2018, burger king, campanie, prost gust, scuze

RUSIA 2018. Lanțul de restaurante fast-food Burger King a fost nevoit să-și ceară scuze pentru o reclamă de prost-gust postată pe rețelele sociale din Rusia, informează Guardian.

Marți, Burger King a anunțat pe VK (echivalentul rusesc al Facebook) o promoție prin care oferă femeilor 3 milioane de ruble (47.000 de dolari) și burgeri gratuit pe viață dacă rămân însărcinate cu un fotbalist de la Cupa Mondială.

Compania a pus capăt campaniei la scurt timp după lansare din cauza reacțiilor negative. Burger King a publicat pe VK un comunicat cu scuze și a spus că a retras toate materialele care au legătură cu această promoție.

Divizia rusească a Burger King are antecedente oribile când vine vorba de campaniile publicitare, anul trecut ironizând o adolescentă violată într-o campanie online de marketing prin care anunța că la un burger cumpărat oferă încă unul gratis.

Alex Militaru

NICIUN COMENTARIU