19.2 C
București
sâmbătă, 28 mai 2022 - 23:26
No menu items!

Rupert Friend va prelua rolul lui Paul Walker în filmul „Hitman”

spot_img

Rupert Friend

Actorul Rupert Friend este în negocieri pentru a îl interpreta pe Agentul 47 în continuarea filmului „Hitman”, rol care trebuia interpretat de Paul Walker, care a murit în urma unui accident de mașină în noiembrie 2013, scrie contactmusic.com.

Paul Walker urma să joace rolul Agentului 47, un asasin cu sânge-rece, după încheierea filmărilor la „Furios şi iute 7”.

Despre scenariul pentru continuarea filmului „Hitman”, bazat pe jocul video cu acelaşi titlu, nu se cunosc încă detalii, însă acesta va fi regizat de Aleksander Bach.

În primul film „Hitman” (2007), regizat de Xavier Gens, rolul asasinului de elită, cunoscut sub numele de Agentul 47, a fost interpretat de Timothy Olyphant.

Rupert Friend, în vârstă de 32 de ani, a devenit celebru pentru rolul Mr. Wickham din filmul „Mândrie şi prejudecată” din 2005. El a mai jucat rolul locotenentului Kurt Kotler în filmul „Băiatul cu pijamale în dungi/ The Boy in the Striped Pyjamas” (2008) şi rolul prinţului Albert din filmul „Tânăra Victoria/ The Young Victoria” (2009).

Paul Walker (1973 – 2013) a devenit celebru jucând în franciza „Furios şi iute/ The Fast and The Furious”. Pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, în Statele Unite ale Americii, lungmetrajul „Hours”, în care Paul Walker are un rol important. El a mai jucat în drama poliţistă „Brick Mansions”, aflat în postproducţie şi care va fi lansat anul acesta.

C.A.