32.4 C
București
miercuri, 6 iulie 2022 - 18:18
No menu items!

Rudele pacienților transferați în urma incendiului vor să știe unde au fost mutați. 2 linii telefonice la DSU

spot_img

Departamentul pentru Situașii de Urgență le-a transmis rudelor pacienților de la Matei Balș că pot suna la o linie telefonică special instituită, pentru a afla detalii despre transferul acestora.

„Dată fiind situația generată în urma producerii nefericitului eveniment din această dimineață care a necesitat evacuarea și relocarea mai multor persoane la alte unități spitalicești, precizăm faptul că imediat după ce este actualizată lista privind repartiția pacienților la spitalele suport din aria București-Ilfov, vor fi operaționalizate două linii telefonice, unde aparținătorii pot afla informații despre noua locație unde pacienții sunt internați, în vederea continuării îngrijirilor medicale care se impun acestora. Revenim în cel mai scurt timp cu aceste informații”, a transmis DSU.

DSU mai precizează că la acest moment sunt operaționalizate 2 linii telefonice unde aparținătorii pot afla informații despre relocarea pacienților evacuați în urma incendiului de la Institutul Matei Balș din Capitală.

Cele două numere disponibile pentru aparținători sunt:

021.2069398
021.2648515