Rovana Plumb, în plenul Camerei Deputaților: Este un vot pentru a pune capăt domniei abuzurilor. Cererea DNA, respinsă / UPDATE

  • UPDATE

Deputaţii au respins marţi cererea DNA de urmărire penală a Rovanei Plumb, în dosarul “Insula Belina”, cu 183 de voturi “împotrivă” şi 99 de voturi “pentru”.

Plenul Camerei Deputaţilor decide, marţi, dacă încuviinţează cererea DNA de începere a urmăririi penale în cazul fostului ministru Rovana Plumb, vizată de anchta în dosarul “Insula Belina”. Comisia juridică a decis respingerea cererii.

” (…)În esență, e vorba de două hotărâri de guvern, ambele legale. Ambele au avize de legalitate care se regăsesc în dosar. Și, prin urmare, nu pot fi complice la vreo infractiune. Votul pe care-l veți da astăzi nu este un vot pentru Rovana Plumb, este un vot pentru a pune capăt domniei abuzurilor”, le-a spus Rovana Plumb colegilor deputați.

Membrii Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor au decis, luni, cu 14 voturi ”împotrivă” şi nouă ”pentru”, să respingă cererea DNA de încuviinţare a începerii urmăririi penale împotriva fostului ministru Rovana Plumb.

R.D.

NICIUN COMENTARIU