3.1 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 6:41
No menu items!

Rompetrol a început să vândă roviniete în stațiile proprii

spot_img

Rompetrol își extinde rețeaua de benzinării în Moldova și Bulgaria

Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, a inclus vânzarea de roviniete în serviciile oferite în toate stațiile proprii, începând cu 1 noiembrie 2013.

Tariful de utilizare a reţelei de drumuri poate fi achitat în cele 130 de benzinării Rompetrol din toată țara, inclusiv în cele 4 puncte de distribuție Litro aflate la km 88 și km 139 pe autostrada București – Constanța, pe ambele sensuri de mers.

”Pentru localizarea rapidă a stațiilor din rețeaua de distribuție, Rompetrol a dezvoltat pe site-ul propriu www.rompetrol.ro o facilitate care permite  planificarea celei mai bune rute de mers, precum și identificarea celor mai apropiate stații care fac parte din lanțul de distribuție: Rompetrol, Partener Rompetrol și Expres, însoțite de descrierea produselor și serviciilor oferite de fiecare”, a transmis compania.

Rompetrol a dezvoltat și o aplicație compatibilă cu sistemele Android și IOS, care permite identificarea informațiilor căutate, promoții, servicii/produse noi, informații generale despre companie. În septembrie, compania a lansat noul concept al staţiilor de distribuţie, în urma finalizării lucrărilor de modernizare a benzinăriei din localitatea Otopeni.

C.C.