28 C
București
marți, 9 august 2022 - 0:54
No menu items!

Românul care sfidează moartea a cucerit presa britanică. VIDEO

spot_img

Acrobatul Flavius Cernescu va participa la un show TV

cernescu

Un român a cucerit Marea Britanie cu incredibilele sale cascadorii. El a apărut în presa din Albion după ce a reușit să meargă pe un monociclu chiar pe marginea Barajului Vidraru, la o înălțime de 166 m.

Acrobatul Flavius Cernescu îşi va etala performanţele în cadrul unui show TV, „World’s most talented”, ce va fi difuzat de postul britanic Watch Channel, începând cu 31 martie.

Anunţarea participării sale şi publicarea unui filmuleţ în care aceasta merge cu monociclu pe marginea barajului Vidraru, aflat o înălţime de 166 m, a captat imediat interesul presei britanice, ce s-a declarat uimită de curajul nebun al românului. Acrobaţiile sale au lăsat-o fără cuvinte până şi pe una dintre gazdele show-ului, Laura Jackson. “Sincer, nu înteleg cum a reuşit să facă acest lucru. Nici nu mă pot uita în jos fără să mi se facă rău. În lume există oameni talentati care fie fac lucruri periculoase, fie hazlii. Ce a făcut Flaviu e de-a dreptul înfricoşător”, a declarat aceasta. Românul, poreclit “Dragonul din Banat”, se va întrece în prima emisiune cu un cuplu de indieni, Bhramharamba şi Balashankar Budati, care au devenit celebri în întreaga lume tot pentru cascadoriile lor periculoase.

Timișoreanul Flavius Cernescu nu este la prima cascadorie. El a traversat şoseaua de pe Transfărăgăşan, în zona „Porţii geniştilor”, pe o coardă, la 15 m înălțime.

Anul trecut, acrobatul român  a escaladat turnul de la Arpechim Pitești, înalt de 280 de metri.

Olimpia Diaconiuc