4.4 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 17:33
No menu items!

Românul care a incendiat o prostituată la Roma a fost arestat

spot_img

Un român de 30 de ani, suspectat că a incendiat o tânără din România care se prostitua la Roma, la jumătatea lunii septembrie, a fost arestat joi, în timp ce victima, care a fost complet mutilată, se află în continuare în spital, informează Agenţia Ansa. Conform Poliţiei italiene, suspectul ar face parte dintr-o grupare criminală şi i-ar fi dat foc prostituatei pe stradă, alături de un alt bărbat, pentru a trimite un mesaj unei bande rivale, într-o răfuială legată de teritoriu.

Victima rămâne internată la spitalul Sant’Eugenio din Roma, unde a fost adusă cu arsuri de gradul trei pe mai mult de jumătate din corp. Femeia refuză să îl identifice pe agresor, de frică, îngreunând derularea investigaţiilor. Incidentul a avut loc, pe 11 septembrie, pe strada Rocca Cencia, o zonă situată între bulevardele Prenestina şi Casilina, la periferia Romei, unde obişnuiau să-şi facă apariţia mai multe prostituate, între care şi Mihaela Roznov, în vârstă de 22 de ani, din Botoşani, potrivit unui raport al Poliţiei italiene.

Doi bărbaţi au apărut noaptea şi, fără să spună nimic, au trântit-o la pământ, au lovit-o de câteva ori, apoi au turnat benzină peste ea şi i-au dat foc, transformând-o, într-o fracţiune de secundă, într-o torţă vie. Cei doi au fugit, apoi, de la locul faptei. D.M.