România se promovează în Rusia ca destinație turistică. Peste 100 de agenții sunt interesate

O delegație oficială a Autorității Naționale pentru Turism (ANT) se află la Moscova, de miercuri până vineri, pentru a promova România ca destinație turistică, în contextul în care destinațiile Turcia și Egipt sunt compromise pe piața Rusiei, din rațiuni politice și de securitate.

Delegația este condusă de Anca Pavel – Nedea, preşedintele ANT, și cuprinde reprezentanți ai Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism, agenţii de turism specializate în incoming şi companii hoteliere din staţiuni balneare românești, potrivit unui comunicat al instituției.

În cursul vizitei oficiale vor avea loc întrevederi cu reprezentanții Agenției Federale pentru Turism din Federația Rusă și ai Uniunii Industriei Turistice din Federația Rusă.

”La workshop-ul din 28 ianuarie, găzduit de Ambasada României la Moscova, și-au anunțat prezența peste 100 de agenții de turism din Federaţia Rusă și au confirmat participarea peste 35 de reprezentanţi media. Vor avea loc prezentări ale României ca destinație turistică, iar discuțiile se vor referi la preferinţele turiștilor ruși de vacanţă și ofertele speciale pentru ei”, potrivit comunicatului citat.

”România este o țară cu un important potențial turistic, format dintr-o gamă largă de obiective naturale, culturale și istorice. Intenția noastră este să oferim informații cât mai complete despre regiunile și numeroasele atracții turistice din România. Autenticitatea, natura și cultura sunt cuvintele cheie care surprind esența României, o țară dinamică, cu o istorie bogată, o cultură impresionantă și inegalabile frumuseți naturale. Federația Rusă este una din pieţele prioritare pe care Autoritatea Națională pentru Turism își concentrează eforturile și atenţia in vederea creşterii numărului de turişti străini in România” a declarat Anca Pavel-Nedea.

V.B.

NICIUN COMENTARIU