15.3 C
București
duminică, 14 aprilie 2024 - 7:42
No menu items!

România lucrului bine făcut. Tavan prăbușit în secția de poliție

spot_img

Sindicatul Europol a publicat pe pagina sa de Facebook mai multe imagini cu un tavan prăbușit într-o secție de poliție. Este vorba despre secția de poliție din comuna Pucioasa, județul Dâmbovița. Sindicatul atrage atenția asupra condițiilor în care polițiștii își desfășoară activitatea și încadrează încidentul în seria „România lucrului bine făcut”.

 
„Nu, nu este rezultatul unui cutremur, dacă asta vă întrebați, este sediul unei unități de poliție din România lucrului bine făcut. Imaginea reflectă realitatea cruntă în care polițiștii își desfășoară activitatea. Și, dacă până acum riscurile specifice profesiei nu ne erau de ajuns, în curând vom fi nevoiți să intrăm în serviciu echipați cu căști de protecție pentru șantier”, arată sindicaliștii în postare. 
 
Tot din postarea Europol aflăm că, din fericire, totul s-a întâmplat în afara orelor de program când niciun cetățean sau vreunul dintre colegii noștri nu se aflau în sediul unității de poliție, nefiind înregistrate victime.
 
Tavanul secției de poliție s-ar fi prăbușit în noaptea de marți spre miercuri fără ca, anterior, să fie evidențiate fisuri sau alte elemente care să atragă atenția cu privire la acest pericol.
 
Dalia Constantin