3 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 6:36
No menu items!

România devine centru regional pentru afacerile BAT din Sud-Estul Europei

spot_img

România devine, în urma unor schimbări organizaționale, lider strategic în cadrul British American Tobacco pentru opt țări din sudul și sud-estul Europei și pentru Kosovo. În urma deciziei, operațiunile BAT din Bulgaria, Serbia, Albania, Macedonia, Kosovo, Bosnia-Herțegovina, Muntenegru, Slovenia și Croația vor fi coordonate din România, a anunțat luni compania din industria tutunului.  

Richard Widmann, noul director regional al British American Tobacco, va gestiona din București toate operațiunile zonei nou create. „România este o țară importantă pentru British American Tobacco și de aceea, în ultimii 20 de ani, am investit constant aici, în fabrica de la Ploiești, în angajații noștri și pentru dezvoltarea întregii afaceri. Faptul că România a fost aleasă ca lider regional demonstrează atât potențialul său de creștere cât și angajamentul nostru ferm față de viitor”, a declarat Richard Widmann.

British American Tobacco este cel de-al doilea mare contribuabil la bugetul de stat al României și deține o cotă de 55% pe piața tutunului din România.

V.B.