10.3 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021 - 20:48

Români arestați pentru 7.500 de pastile ce ar putea fi ecstasy

spot_img

Doi români arestați în Cipru, după ce în mașina lor s-au descoperit 7.500 de pastile ce ar putea fi ecstasy

 arestati

Un român de 46 de ani, fiul său de 24 de ani și un cipriot de 29 de ani au fost arestați sâmbătă pentru o perioadă de șapte zile în urma unor mandate emise de un tribunal din Nicosia, după ce în urma unei percheziții în mașina în care se aflau au fost descoperite 7.500 de pastile despre care se crede că ar putea fi ecstasy, relatează duminică Cyprus Mail.

Agenții au acționat în baza unui pont potrivit căruia trei bărbați urmau să transporte cu mașina de la Larnaca la Nicosia un număr mare de pastile de ecstasy, a delclarat șeful echipei antidrog, Stelios Sergides . Agenții au depistat mașina în Larnaca și apoi au urmărit-o până la Nicosia, iar acolo au supus-o unui control în urma căruia au descoperit în portbagaj două genți cu 7.500 de pastile de ecstasy.

Cei trei bărbați, un român de 46 de ani, fiul său de 24 de ani și un cipriot de 29 de ani au fost plasați în arest.

În urma unor percheziții, poliția a descoperit un pistol în casa românului de 24 de ani. În urma investigațiilor s-a stabilit că românul de 46 de ani venise în Cipru via Amsterdam, aterizând pe Aeroportul Ercan din Tympou.

Toți cei trei arestați se declară nevinovați, investigațiile urmând să continue pentru a determina dacă au avut sau nu complici, notează Cyprus Mail.

C.A.