23.6 C
București
duminică, 20 iunie 2021 - 19:10

Româncă trimisă în judecată pentru că a păcălit un italian. I-a dat aproape 800.000 de euro pentru că spera să se căsătorească cu ea

spot_img

O româncă de 32 de ani a fost trimisă în judecată după ce a dus la sapă de lemn un cetăţean italian. Acesta și-a vândut casa şi i-a dat aproape 800.000 de euro gorjencei cu care spera să se căsătorească.

La mai bine de trei ani de la depunerea plângerii penale a italianului Francesco Thiella, gorjeanca Simona Mărgăian a fost trimisă în judecată pentru înșelăciune în formă continuată cu consecințe deosebit de grave, cu 50 de acte materiale, și spălare de bani în formă continuată, cu 3 acte materiale, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, potrivit gorjeanul.ro

Averea Simonei Mărgăian, a soțului și a părinților săi, a fost pusă sub sechestru pe timpul judecării cauzei, aceasta fiind acuzată de escrocarea septuagenarul italian cu peste 780.000 de euro.

Deocamdată, judecătorii nu au stabilit un prim termen în acest proces penal, dar Francesco Thiella are încredere că justiția din România va face dreptate în cazul său, septuagenarul deschizând un dosar similar și în Italia.

Francesco Thiella acuză că gorjeanca, pe care a cunoscut-o în Italia, l-a escrocat sentimental în perioada 2015-2017, făcându-l să își vândă apartamentul din Milano, să îi ofere bijuteriile soției defuncte, să îi cumpere o mașină, să îi plătească o excursie în Dubai și o afacere așa-zis ,,eșuată” în Emiratele Arabe. La revenirea în țară, Simona Mărgăian i-a tot cerut bani italianului pentru lemne și pentru diverse boli inventate pentru părinții săi.

Sursa Foto:gorjeanul.ro