Româncă în stare critică după ce a fost împuşcată de soţul italian

carabinieri

Femeia este în stare critică în urma incidentului care este rezultatul unei crize de gelozie, spun autoritățile italiene

carabinieri

Un italian în vârstă de 49 de ani şi-a împuşcat soţia, o româncă în vârstă de 39 de ani, pe o plajă din centrul Italiei. Femeia este în stare critică în urma incidentului care este rezultatul unei crize de gelozie, transmite “La Nazione”.

Cei doi soţi erau certaţi şi au mers în vacanţă la Marea Adriatică, în staţiunea Marina Palmense, situată în apropierea oraşului Fermo (regiunea Marche, centrul Italiei).

Într-o scenă de gelozie, italianul Roberto P., în vârstă de 49 de ani, a scos un pistol şi a tras mai multe focuri de armă spre soţia sa, românca Adela Mihaela B., în vârstă de 39 de ani. Incidentul a avut loc duminică seară în campingul Spinnaker, din staţiunea Marina Palmense.

Autorităţile au fost alertate de un alt turist, care a asistat la incident.

Românca a fost transportată în stare critică la secţia de urgenţe a Spitalului din Fermo, după care a fost transferată la Spitalul Torrette din Ancona, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

Carabinierii italieni au declanşat o anchetă în acest caz, iar autorul agresiunii a fost arestat preventiv.

R.D.

NICIUN COMENTARIU