Român rănit grav în atacul din Las Vegas, revendicat de Stat Islamic

Un tânăr din Cluj-Napoca, Luca Iclodean, a fost rănit, luni, în atacul armat din Las Vegas. Mama tânărului a postat pe o reţea de socializare un apel pentru prieteni de a se ruga pentru fiul său, aflat în operaţie.

Carmen Iclodean, mama lui Luca, a postat, luni, pe o reţea de socializare un mesaj în limba engleză în care arată că fiul ei trece prin momente critice şi arată o fotografie a acestuia din spital.

„Nu postez chestiuni personale dar acum am cu adevărat nevoie de ajutor. Vă rog să vă rugaţi pentru fiul meu Luca, împuşcat în timpul atacului din Las Vegas. Chiar acum se află în operaţie, în condiţii critice şi el ar aprecia rugăciunile voastre”, a scris Carmen Iclodean, care lucrează la un casino în Las Vegas.

Potrivit Reuters, cel puţin 50 de oameni au murit, iar alţi peste 400 au fost răniţi în urma atacului armat ce a avut loc, luni, la un hotel unde avea loc un festival de muzică din Las Vegas, reprezentând cel mai grav atac armat ce a avut loc pe teritoriul Statelor Unite.

Conform “The Independent”, organizaţia teroristă Stat Islamic a revendicat responsabilitatea atacului care a avut loc luni în Las Vegas, în urma căruia cel puţin 50 de persoane au murit şi alte peste 400 au fost rănite.

Anunţul grupării teroriste a fost făcut, luni, de agenţia de propagandă a jihadiştilor, Amaq, care a precizat că atacatorul a fost ”un soldat al Stat Islamic.

”Atacatorul din Las Vegas este un soldat al Stat Islamic ce s-a convertit la islamism în urmă cu câteva luni”, se arată în anunţul reţelei teroriste.

foto: facebook

NICIUN COMENTARIU