17.8 C
București
sâmbătă, 10 iunie 2023 - 5:05
No menu items!

Român acuzat de viol în SUA, s-a lăudat că a lucrat pentru un procuror

spot_img

Român acuzat de viol în SUA, s-a lăudat că a lucrat pentru un procuror

Alexandru Hossu, în vârstă de 35 de ani, un imigrant ilegal originar din România, a fost acuzat săptămâna trecută de două capete de acuzare pentru violarea cu premeditare a unei fete în vârstă de 12 ani, în octombrie 2010, potrivit ziarului Journal News.

Hossu locuieşte în oraşul Southeast din ţinutul Putnam (New York) şi a fost antrenorul personal al procurorului ţinutului, Adam Levy, fiul lui „Judge Judy” Sheindlin, de la televiziune.

Acuzaţiile au fost formulate după ce fata, acum în vârstă de 15 ani, a vorbit cu un consilier şcolar.

Levy a declarat că nu era la curent cu faptul că Hossu a depăşit perioada acordată prin viza de lucru, în urmă cu peste zece ani, potrivit Fox News. El a cerut unui ţinut vecin să se ocupe de cazul de viol asupra minorei, deoarece îl cunoştea pe suspect. Hossu a fost pus sub acuzare de un tribunal din Patterson Town şi se află la închisoare.

O rudă a presupusei victime a declarat pentru Journal News că se știa că Hossu se afla în Statele Unite în mod ilegal. “Ştiu că a lucrat pentru procuror. Alex a spus tuturor acest lucru”, a precizat ruda victimei, care a  adăugat că suspectul s-ar fi împrietenit cu mama fetei la o sală de sport şi au avut o relaţie ce s-a încheiat cu un an în urmă.

C.I.