22.7 C
București
marți, 3 octombrie 2023 - 14:38
No menu items!

Rochia se alege după forma corpului!

spot_img

Rochia se alege după forma corpului!

O femeie trebuie să poarte tocuri, indiferent de formă şi mărime, deoarece picioarele arată mai lungi şi mai subţiri, umerii stau drept şi avem o postură mult mai sexy. Vestimentaţia are o putere incredibilă, când vine vorba de definirea formei corpului – hainele ne pot avantaja sau dezavantaja şi este important să purtăm ceea ce ni se potriveşte. Hainele bine croite ascund defectele şi pun în valoare calităţile corpului nostru. Folosite corespunzător, accesoriile ne pot fi de mare ajutor – curea, colier, fundă, eşarfă sau cravată.

Femeile cu trup în formă de măr, adică siluetă cu talie mai mare decât sânii și posteriorul, trebuie să evite rochiile încărcate și corsetele din dantelă transparentă. Se recomandă mult sport.

Femeile cu trup în formă de clepsidră, adică siluetă cu sâni și șolduri, trebuie să aleagă rochii mulate, care să-i pună în valoare trupul planturos. Ar fi păcat să-şi ascundă formele sexy în valuri de material.

Femeile cu trup în formă de pară, adică siluetă cu talie subțire, șolduri late și bust mic, trebuie să aleagă rochii pe corp. Femeile fertile au look atrăgător.

Femeile cu trup în formă de banană, adică siluetă dreaptă de sus până jos, pot opta pentru rochii cu corset şi voluminoase în partea de jos.

C.N.