20.4 C
București
marți, 11 mai 2021 - 14:27

Rochia de mireasă vorbește despre tine, doar la “Olga Atelier de Frumos” / FOTO

Orice viitoare mireasă visează să poarte în ziua nunții o rochie de poveste. Foarte puține știu, însă, că în București, pe Bulevardul Pache Protopopescu, nr.88 se află “Olga Atelier de Frumos”. Este locul în care designerul Andra Ciuclaru, stilistul Andrei Ionescu, dar și Olga Ghițac și partenera ei, Doinița Oancea, directori de concept ai atelierului, te vor ajuta să-și creezi rochia de mireasă care vorbește despre tine.

Conceptul “Olga Atelier de Frumos” implică doar doi pași:

  • Echipa atelierului îți arată cele mai versatile baze pentru rochia visată, realizate din materiale naturale, perfect adaptate siluetei tale.
  • Tu transformi baza într-o rochie fabuloasă, adăugând suprapunerea perfectă. Și chiar îți poți crea suprapunerea unicat: din dantelă, cu inserții strălucitoare, cu trenă, din mătase ….sau cum îți dictează inima. Toate suprapunerile sunt lucrate manual, cu migală și atenție pentru fiecare detaliu.

De altfel, experiența Atelier de Frumos se observă în atenția acordată acestor detalii: dantelă delicată, cusută manual, cu atenție și pricepere; inserții de perluțe, dacă îți dorești, sau chiar buzunare ascunse subtil în rochia din voal de mătase.

detalii_olga_atelier

Important este, însă, că specialiștii atelierului vor construi, împreună cu tine, fiecare mic detaliu prețios pentru rochia perfectă doar pentru tine și adaptată nu doar personalității tale, ci și tematicii nunții tale.

La “Olga Atelier de Frumos” ținuta ta va fi nu doar completă, ci și într-o armonie perfectă.

olga_foto3

Tot aici, poți alege și ținutele domnișoarelor de onoare. Pentru că echipa „Olga Atelier de Frumos” are grijă ca toate aparițiile tale să fie remarcate și admirate, fie că este vorba despre evenimentele importante din viața ta, fie că este vorba despre cocktailuri sau, pur și simplu, despre seri petrecute în compania prietenilor.

Mai multe detalii găsiți pe www.atelierdefrumos.ro sau pe pagina de Facebook a atelierului – “Olga Atelier de Frumos”.

R.D.