22.7 C
București
sâmbătă, 30 septembrie 2023 - 12:51
No menu items!

Robin Williams, mesaj de încurajare pentru o bolnavă de cancer în stadiu terminal – VIDEO

spot_img

Robin Williams suferea de primele simptome ale maladiei Parkinson, precum anxietate şi depresie

 

dailymail.co.uk

Robin Williams i-a transmis, cu puţin timp înainte de a se sinucide, un mesaj emoţionant unei tinere bolnave de cancer din Noua Zeelandă.

Viviane Waller (21 de ani), din Auckland (Noua Zeelandă), a fost diagnosticată cu cancer pulmonar, de colon şi de ficat în luna ianuarie a acestui an, informează dailymail.co.uk.

Pe lista lucrurilor pe care Viviane Waller plănuia să le facă înainte de a muri se afla şi o întâlnire cu actorul Robin Williams, însă din cauza faptului că starea ei de sănătate s-a înrăutăţit, Viviane nu a mai putut călători din Noua Zeelandă în America pentru a-l întâlni pe celebrul actor.

Contactat de o prietenă a lui Viviane, Robin Williams a fost de acord să înregistreze un scurt clip pe care i l-a trimis tinerei în urmă cu câteva luni.

„Bună, Viviane, aici e Robin Williams, care te întreabă ce e prin Noua Zeelandă? Vă transmit toată dragostea mea ţie, lui Jack (n.r. – soţul lui Viviane) şi lui Sophie (n.r. – fetiţa lui Viviane şi a lui Jack). Şterge asta de pe lista ta”, a fost mesajul actorului de comedie, însoţit şi de un scurt cântec.

http://www.youtube.com/watch?v=__pVQb7_fus

Soţul lui Viviane, Jack, a mărturisit că tânără a fost foarte impresionată de mesajul lui Robin Williams. El a refuzat să vorbească despre sinuciderea marelui actor, motivând că subiectul este prea sensibil.

„Ne bucurăm de timpul pe care îl avem împreună. Luăm lucrurile pe rând”, a spus Jack, referindu-se la el şi la soţia sa.

Robin Williams suferea de primele simptome ale maladiei Parkinson, precum anxietate şi depresie, în momentul în care a decis să se sinucidă și nu era pregătit să „facă publică” lupta sa contra maladiei Parkinson, a declarat soţia actorului american într-un comunicat dat publicităţii joia trecută.

C.A.