28.5 C
București
joi, 21 septembrie 2023 - 14:29
No menu items!

Roberto Cavalli vine joia viitoare la București pentru deschiderea propriului magazin

spot_img

Roberto Cavalli vine joia viitoare la București, pentru deshiderea propriului magazin

Celebrul designer italian Roberto Cavalli va veni, pe 18 aprilie, la București, pentru deschiderea oficială a primului magazin monobrand, în galeria The Grand Avenue, de la parterul Hotelului Marriott, au declarat surse din piață.

Designerul va sta o zi la București și este posibil să vină însoțit de unul dintre supermodele care defilează pentru el. Deschiderea oficială a magazinului Roberto Cavalli începe joi, la ora 19.00, la parterul hotelului.

Spaţiul deţinut de Cavalli are o suprafaţă de 150 de metri pătrați şi a fost amenajat la fel ca și celelalte magazine Cavalli din marile capitale ale lumii.

Pentru design au fost folosite materiale exclusiviste, dintre care unele special realizate pentru brand, în Italia. În magazin sunt expuse peste 130 de produse diferite din colecţiile toamnă- iarnă 2012/2013 şi Cruise 2013, printre care şi accesorii precum genţi, pantofi, curele, parfumuri şi ochelari de soare.

Investiția în magazinul de la București se ridică la 600.000 de euro.

Despre alegerea de a deschide un magazin în Bucureşti , designerul Roberto Cavalli a spus că oraşul reprezintă una dintre cele mai noi pieţe pentru lux şi modă şi crede că stilul femeilor de aici se potriveşte perfect cu stilul Cavalli. Preţul pentru o rochie Roberto Cavalli începe de la 2.000 lei şi poate ajunge până la 55.000 lei.

Cosmina Croitoru