8 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 2:08
No menu items!

Roberta Anastase: La nuntă, voi avea invitaţi şi de la USL

spot_img

Roberta Anastase: La nuntă, voi avea invitați și de la USL

Deputatul PDL Roberta Anastase a declarat marţi că va avea, la nunta sa, invitaţi şi oameni politici din USL, iar culorile nunţii vor fi “corai şi ivoire”.

“Este în lucru rochia şi sper să fie una frumoasă. Culoarea va fi ivoire, pentru că şi culorile nunţii sunt corai şi ivoire”, a precizat Anastase.

Fostul președinte al Camerei Deputaților a arătat că nu a trimis încă invitaţiile şi că va avea invitaţi din toate formaţiunile politice, şi din USL, având în vedere că este în politică de 20 de ani şi prietenii săi fac politică. “Ei, cum să nu am (invitaţi oameni politici – n.r.). Sunt om politic, Nu sunt în politică de ieri, de azi, sunt de 20 de ani. Am prieteni, partidul e ca a doua familie a mea, colegii mei, prietenii mei fac politică, nu sunt neapărat de la PDL, sunt din foarte multe formaţiuni politice, şi de la USL. Sigur că da, şi de la USL am invitaţi, dacă trebuie să-i categorisim după criteriul politic. Eu cred că suntem oameni şi dincolo de apartenenţa politică sau de om politic pe care le avem”, a adăugat Roberta Anastase.

Ea a spus că nunta sa este un eveniment de suflet, nu de partid şi că nu s-a gândit la o nuntă mare şi are foarte mari emoţii. “În alegerea locaţiei, la Palatul Ştirbey, am pornit de la biserică. Mi s-a părut biserica atât de frumoasă, cea de la Ştirbey, încât de acolo am pornit povestea noastră şi am construit după aceea. Căsătoria religioasă este în centrul atenţiei noastre şi de aceea nunta are loc duminica”, a adăugat Anastase.

Ea a spus că domnişoara de onoare va fi o foarte bună prietenă care este şi actriţă şi a terminat şi Facultatea de comunicare.

Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor a mai spus că nu a făcut nunta cât timp PDL a fost la putere, pentru că acum are mai mult timp şi acest moment îi oferă mai multă intimitate. Despre inelul de logodnă, Anastase a precizat că este “un inel normal, dar care are o simbolistică foarte puternică” pentru ea.

“În decursul celor 15 ani au fost mai multe momente în care Victor a încercat să mă convingă să facem pasul, dar în niciun caz cu inelul despre care s-a spus în presă. Este un inel normal, care are o simbolistică, pentru mine, foarte puternică”, a spus Anastase.

În vârstă de 37 de ani, Roberta Anastase, fost preşedinte al Camerei Deputaţilor, în prezent deputat şi vicepreşedinte al PDL, se va căsători pe 30 iunie cu partenerul său, omul de afaceri Victor Farca.

Andrei Tudor