10.6 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 17:34
No menu items!

Robert Turcescu recunoaște că a fost ofițer acoperit al serviciului secret al MApN

spot_img

Jurnalistul și-a cerut iertare într-o postare pe blogul personal

Turcescu_SZ

Jurnalistul Robert Turcescu a confirmat, duminică seara, la B1 TV, că este reală postarea sa de pe blogul său în care mărturisește că a fost ofițer acoperit, la fel și documentele pe care le-a postat, și a anunțat că își va continua emisiunea.

Robert Turcescu a dezvăluit, duminică la amiază, pe blog, într-o postare patetică intitulată „Mărturisire și spovedanie” că a fost locotenent-colonel sub acoperire.

Da, am fost lt.-colonel sub acoperire. Public mai jos câteva dintre statele de plată, cu sumele de bani pe care le-am primit. Am ales să nu-l trădez pe bunul Dumnezeu şi să fac această mărturisire publică. Refuz să fiu Iuda în faţa lui Christos, chiar dacă astăzi, celor ce vor citi şi vor vedea acest text poate că nu le va fi foarte clar ce se întâmplă. Rugaţi-vă pentru mine şi cu mine să fim iertaţi şi izbăviţi. Sunt pregătit sa îndur oprobiul public, îl merit, dar sper să avem parte de legi și de judecători drepți. Cu Dumnezeu înainte şi va fi bine! Vă cer iertare tuturor

Robert Turcescu

turcescu_legitimatie

Turcescu a susținut că a primit „în mână” documentele prin care a devenit ofițer acoperit. „Mă supun judecătorilor. Repet. Voi spune absolut tot în fața unui judecător. Eu le-am primit în mână aceste documente. Nu am să povestesc aici”, a spus acesta la B1.

Olimpia Diaconiuc