1 C
București
sâmbătă, 29 ianuarie 2022 - 0:45
No menu items!

Robert Negoiță se ceartă cu Poliția pe Facebook după ce a fotografiat o autospecială parcată pe iarbă

spot_img

Primarul Robert Negoiță a postat miercuri seara o fotografie pe pagina sa de facebook cu o mașină de poliție parcată pe spațiul verde. Primarul a cerut explicații Ministerului Afacerilor Interne, iar răspunsul a venit imediat: “Echipajul era în misiune.”

Mașina aparținând Poliției Române era parcată pe iarbă, în fața unui centru comercial, iar Negoiță a ținut să explică că fotografia nu a făcut-o el, ci a primit-o de la un bucureștean din Sectorul 3 al Capitalei.

„Ministerul Afacerilor Interne, România, pe bune?!?!“, este mesajul care însoțește fotografia în cauză și care a adunat sute de comentarii din partea bucureștenilor.

Poliția Capitalei a venit cu un răspuns în această direcție, precizând că polițiștii Secției 12 erau în misiune și au parcat pe spațiul verde pentru a nu bloca traficul aglomerat la acea oră.

Fusese prins în flagrant un bărbat de 31 de ani care sustrăgea mai multe portofele dintr-un vestiar aflat într-un centru comercial din Sectorul 3.

„Având în vedere faptul ca traficul auto era extrem de aglomerat la acea oră, în zona complexului comercial, una dintre autospeciale a fost lăsată pe spațiul verde dintre două locuri de parcare, pentru a nu bloca traficul pe banda 1 de deplasare”, se arată în răspunsul venit din partea Poliției Capitalei, potrivit Mediafax.