28.9 C
București
luni, 15 aprilie 2024 - 16:40
No menu items!

Robert Negoiță, acuzat că organizează Revelionul într-o hală fără autorizație de securitate la incendiu

spot_img

În plin scandal, după tragedia de la Ferma Dacilor, Tohani, primarul Negoiță organizează Revelionul în Hala Laminor, fără autorizaţie de securitate la incendiu.

cel care a sesizat acest lucru este viceprimarul Sectorului 3 Lucian Judele (USR)  care a atras atenţia miercuri asupra faptului că Revelionul se va desfăşura în Hala Laminor fără autorizaţie de securitate la incendiu.

El lansează un apel către autorităţi să intervină de urgenţă şi să ia măsuri în vederea asigurării securităţii participanţilor la acest eveniment.

”Este profund îngrijorător că acest eveniment se desfăşoară fără autorizaţie de securitate la incendiu şi în absenţa sistemelor esenţiale de semnalizare şi alarmare în caz de incendiu. Suntem în faţa unui risc major, iar siguranţa tuturor celor implicaţi ar trebui sa fie prioritate”, declară Lucian Judele, conform unui comunicat USR Bucureşti.

Viceprimarul menţionează că o astfel de situaţie reprezintă ”o încălcare flagrantă” a normelor de siguranţă şi aminteşte de tragediile din Clubul Colectiv sau cea petrecută acum două zile, la Ferma Dacilor.

”Fac un apel către autorităţi pentru a interveni de urgenţă şi a lua măsuri imediate în vederea asigurării securităţii participanţilor la acest eveniment. Este crucial să acţionăm rapid şi eficient pentru a evita repetarea unor tragedii regretabile”, a adăugat Lucian Judele.

Totodată, USR Sector 3 consideră că asigurarea condiţiilor de siguranţă şi protecţie pentru toţi cetăţenii este o responsabilitate prioritară.

”Solicităm intervenţia imediată a ISU pentru implementarea măsurilor urgente de securitate şi verificarea conformităţii legale a evenimentului de la Hala Laminor. Siguranţa oamenilor este o prioritate crucială şi trebuie garantată fără compromisuri”, se mai arată în comunicat.Revelionul este organizat de Primăria Sectorului 3, condus de Robert Negoiță.

D.Constantin