12.4 C
București
miercuri, 12 mai 2021 - 4:03

Robbie Williams le pregătește o megasurpriză fanilor săi

Cântăreţul Robbie Williams a avut mai multe discuţii cu foştii lui colegi din grupul Take That pentru a reveni în reunirea formație, în 2016, cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la înfiinţare, afirmă un tabloidul britanic The Sun.

Robbie Williams nu a participat la înregistrările pentru cel mai recent album al trupei Take That, nici la turneul de promovare a acelui album discografic, datorită naşterii fiului său, Charlton, anul trecut, însă speră să participe la următoarea reunire a grupului, a declarat o sursă pentru tabloidul The Sun.

Robbie Williams a părăsit pentru prima dată grupul britanic în 1995, din cauza unor neînţelegeri cu colegii săi de trupă, lansându-şi ulterior o carieră solo de succes. A revenit în componenţa grupului Take That pentru albumul “Progress” din 2010 şi a participat la turneul european de promovare a discului în 2011, după care a părăsit din nou formaţia. De acea dată, starul britanic s-a despărţit în termeni buni de colegii săi de trupă.

Potrivit The Sun, la aproape cinci ani după acea despărţire, Robbie Williams a iniţiat o serie de „discuţii secrete” pentru a se reveni în grupul Take That. „Prima întoarcere a lui Robbie în grupul Take That nu se dorea a fi un proiect singular. El este mândru de realizările grupului şi vrea în continuare să facă parte din el. Iubeşte turneele mari şi să se afle în studiouri alături de colegii săi. Revenirea sa ar însemna foarte mult pentru evenimentele care vor marca a 25-a aniversare a formaţiei”, a declarat o sursă citată de The Sun.

În luna iunie, Robbie Williams a asistat la un concert susţinut de foştii lui colegi din Take That la sala O2 Arena din Londra şi a publicat pe Twitter o fotografie în care apare alături de Gary Barlow, Mark Owen şi Howard Donald. Fotografia a fost însoţită de textul următor: „Tocmai am fost să văd cel mai tare concert al anului de la O2 Arena. Îi iubesc pe băieţii mei. Mândrie, nostalgie, divertisment, fericire. Primiţi-mă înapoi!”.

Un alt membru al trupei Take That, Jason Orange, a părăsit grupul în septembrie 2014, iar revenirea sa în formaţie, cu ocazia celei de-a 25-a aniversări a grupului, pare puţin probabilă. „Nu doreşte să revină şi este fericit să se ocupe de propriile sale proiecte”, a declarat o altă sursă, citată de The Sun.

Pe de altă parte, agentul de presă al cântăreţului Robbie Williams a părut că infirmă zvonurile despre intenţia artistului de a reveni în grupul Take That şi a făcut următoarea declaraţie pentru Mirror Celebs: „Planul lui Robbie pentru 2016 este de a înregistra următorul lui album solo. Apoi, speră să îl promoveze printr-un turneu. Acestea sunt singurele sale planuri (pentru 2016, n.r.) în ceea ce priveşte înregistrarea unui album şi susţinerea unui turneu”.

Robbie Williams, în vârstă de 41 de ani, s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum “Angels” şi “Millennium” şi semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Însă, în momentul în care albumul său “Rudebox” a fost lansat în 2006 – urmat de “Reality Killed the Video Star” în 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenţă tot mai ştearsă în peisajul muzicii pop britanice şi eşuase în încercarea sa de a se impune pe piaţa muzicală americană.

În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes “Progress”, promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântăreţul spune că această experienţă l-a ajutat să îşi recapete încrederea în propriile forţe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susţinând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.

Artistul britanic şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, “Under the Radar Volume 1”, la începutul lunii decembrie 2014.

Robbie Williams a susţinut în premieră un concert în România, pe 17 iulie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Olimpia Diaconiuc