10 C
București
marți, 11 mai 2021 - 1:47

Robbie Williams a devenit din nou tată

Soţia sa, Ayda Field, a născut un băieţel

 Robbie Williams

Cântăreţul Robbie Williams a devenit tatăl unui băieţel, după ce soţia sa, actriţa Ayda Field, a născut luni al doilea copil al cuplului, potrivit contactmusic.com.

Cântăreţul, în vârstă de 40 de ani, este căsătorit cu actriţa Ayda Field din 2010. Cei doi mai au o fetiţă, în vârstă de doi ani. Bebeluşul născut luni şi al cărui nume nu a fost fãcut public a avut o greutate de aproximativ 3,7 kilograme la naştere.

Artistul a publicat pe platforma YouTube imagini cu soţia sa în travaliu în ultimele 14 ore de dinaintea naşterii.

“Nu am fost niciodată mai îndrăgostit şi nu am fost niciodată mai mândru de soţia mea. A fost absolut extraordinară”, a spus Robbie Williams.

Printre clipurile publicate se numără şi o înregistrare în care Williams cântă în camera de spital piesa “Let it go” din filmul de animaţie “Regatul de gheaţă/ Frozen”, în timp ce soţia sa năştea.

  

Fost membru al trupei Take That, Robbie Williams, s-a bucurat de un succes uriaş după ce a lansat o serie de albume şi de single-uri precum “Angels” şi “Millennium” şi a semnat un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari.

În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes “Progress”.

Potrivit Music Week, noul LP al cântăreţului Robbie Williams, intitulat “Swings Both Ways”, lansat pe 18 noiembrie 2013, a înregistrat cele mai mari vânzări în precomandă din istoria site-ului Amazon.co.uk.