4 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 4:20
No menu items!

Rob, puiul de veveriță de palmier salvat de un cineast

spot_img

s1

Puiul de veveriță de palmier, Rob, a fost salvat de cineastul Paul Williams, în timp ce filma, în Sri Lanka, seriile despre viața în sălbăticie numite “Monsoon”.

Williams a descoperit puiul de veveriță în fața hotelului unde era cazat, întins pe jos și abandonat. A pus puiul într-un copac, la loc sigur, acoperindu-l cu un șervețel, în speranța că mama lui se va întoarce, relatează huffingtonpost.com.

„Am sperat că o să reunesc puiul cu mama sa”, a spus Williams.

s4

În urma căutărilor, Williams și echipa lui nu au găsit niciun semn cum că în zonă ar exista și alte veverițe de palmier, astfel a decis să ia puiul în grija sa.

s2

Rob a fost îngrijit de Williams timp de două săptămâni, fiind hrănit și purtat în buzunarul de la cămașa sa. Însă, producătorul trebuia să se întoarcă acasă în Marea Britanie și, neavând cum să ia puiul cu el, trebuia să-i găsească o casă.

Astfel, a găsit o casă pentru Rob la un hotel cu oameni care au experiență în îngrijirea puilor de veveriță abandonați, unde veverițele sunt tolerate, fiind îngrijite și hrănite.

s3

“O să-mi lipsească micul meu prieten și o să păstrez în suflet timpul petrecut împreună” a spus Williams înainte de plecarea sa.

D.M.