10 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 6:24

Roata norocului cu Dan Vîlceanu. Ce scuză i-a găsit Rareș Bogdan

spot_img

Rareș Bogdan îi găsește o scuză penibilă noului ministru al Finanțelor, Dan Vîlceanu, care nu a știut cât este salariul minim net în țara noastră. Vedeta PNL susține că nu suntem la vreun concurs de întrebări-răspunsuri gen “Roata norocului” sau “Cine știe câștigă”. Amintim că același Rareș Bogdan compara fapta penală a premierului Cîțu din SUA cu “o bătaie în curtea școlii”.

“Eu le cer oamenilor puţină răbdare. Iar colegilor mei le spun, am destul de multă experienţă în comunicare, pentru că am lucrat 15 ani în presă (…). Eu le spun aşa: nu suntem la «Cine ştie câştigă» sau la «Roata Norocului». Trebuie să înţeleagă că sunt miniştri şi miniştrii răspund la întrebări, fac, dar nu trebuie să vină să ne spună acuma toate detaliile. Sigur că acolo sunt convins că s-a încurcat, nu e o chestie de rea voinţă, sau că nu ştia cât e salariul minim pe economie”, a declarat Rareş Bogdan, marţi seară, într-o emisiune la B1 Tv.

La rândul său, prim-ministrul Florin Cîţu a catalogat drept “o gafă” faptul că noul ministru al Finanţelor Publice, Dan Vîlceanu, a avut ezitări întrebat fiind care este cuantumul salariului minim net. Iniţial, Cîţu a răspuns ironic ziariștilor, afirmând că ministrul Finanţelor “era optimist, vedea în viitor”, atunci când a spus că salariul minim net este de 1600 de lei, în loc de 1380 lei.

Marilena Nedelcu