8 C
București
luni, 29 noiembrie 2021 - 9:55
No menu items!

Rihanna vrea să cumpere un club de fotbal din Marea Britanie

spot_img

Cântăreața intenţionează, de asemenea, să înființeze o academie de sport în ţara ei de origine, Barbados

rihanna 2

Rihanna a iniţiat o serie de negocieri pentru a cumpăra un club de fotbal din Marea Britanie şi a primit câteva sfaturi în acest domeniu de la bunul ei prieten, fotbalistul Didier Drogba, care joacă pentru echipa Chelsea Londra, potrivit contactmusic.com.

De asemenea, cântăreața, în vârstă de 26 de ani, intenţionează să înființeze o academie de sport în ţara ei de origine, Barbados.

La început, am crezut că dorinţa Rihannei de a cumpăra un club de fotbal va dispărea foarte repede. Ne-am imaginat că ea se află încă sub influenţa Cupei Mondiale din Brazilia. Dar acum a devenit clar faptul că ea îşi doreşte cu adevărat acest lucru. Vrea să înfiinţeze o academie de fotbal în ţara ei, Barbados. Apoi, visul ei cel mai mare este de a cumpăra un club de fotbal din Marea Britanie“, a declarat o sursă pentru Daily Star.

În trecut, Rihanna a dezvăluit că este o mare admiratoare a clubului FC Liverpool, dar a lăsat să se înţeleagă că se gândeşte şi la posibilitatea de a cumpăra un club din Los Angeles.

Marea Britanie este ca o a doua ţară pentru ea, deşi a lăsat să se înţeleagă că ar fi dispusă să colaboreze şi cu o echipă din Los Angeles“, a adăugat aceeaşi sursă.

D.M.