20.5 C
București
vineri, 22 septembrie 2023 - 4:20
No menu items!

Rihanna, scandal la moscheea din Abu Dhabi

spot_img

Rihanna

Cântăreaţa Rihanna a fost rugată să părăsească incinta marii moschei din Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite, unde a iniţiat o şedinţă foto neprevăzută, considerată „inadecvată”, informează AFP.

Starul pop, care a susţinut un concert sâmbătă seara la Abu Dhabi, a postat pe Instagram câteva fotografii în care apare în curtea marii moschei, îmbrăcată în costum negru şi cu capul acoperit de văl, dar cu buzele rujate şi cu unghiile date cu ojă roşu carmin.  În unele poze, cântăreaţa adoptă posturi provocatoare, întinsă pe marginea unei fântâni sau ghemuită, cu braţele pe piept.

Rihanna1

„Artista a efectuat o vizită privată, fără să se prezinte şi fără organizarea în prealabil a vizitei, împreună cu administraţia”, a precizat direcţia marii moschei Sheikh Zayed într-un comunicat postat pe site-ul său.

Rihanna2

„A fost rugată să plece înainte să intre în moschee, după ce a făcut fotografii care nu corespund cu statutul sacru” al lăcaşului, iar direcţia moscheii se va asigura că vizitatorii „nu vor face poze inadecvate şi nu se vor aşeza într-un mod lipsit de respect”, se adaugă în comunicat.

Considerată una dintre cele mai mari moschei din lume, ce poate adăposti până la 40.000 de credincioşi, marea moschee Sheikh Zayed este una dintre principalele atracţii turistice din capitala Emiratelor Arabe Unite și este deschisă vizitatorilor de religie non-musulmană.

C.A.