3.9 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 11:16
No menu items!

Rihanna, dată în judecată de fostul ei bodyguard

spot_img

 Rihanna

Rihanna a fost dată în judecată, luni, de Geoffrey Keating, fostul ei bodyguard, pentru comentarii defăimătoare primite de acesta prin e-mail de la cântăreaţă, în cursul anului 2013, informează AFP.

În documentele depuse luni la o instanţă din New York, Geoffrey Keating, din Dublin, susţine că Rihanna a făcut declaraţii “ofensatoare” şi false despre el într-un e-mail pe care artista i l-a trimis atât lui, cât şi soţiei sale, în iulie anul trecut, susține publicația menționată.

Totodată, Keating susţine că artista R&B i-a făcut aceleaşi declaraţii defăimătoare surorii lui, în timpul unei conversaţii telefonice.

Garda de corp de origine irlandeză, care a colaborat cu Rihanna în timpul turneului “Diamonds”, între octombrie 2012 şi iulie 2013 cere despăgubiri financiare pentru daunele suferite şi solicită, de asemenea, ca Rihanna să dea publicităţii o dezminţire pentru afirmaţiile sale defăimătoare, deoarce acestea, spune el, i-au afectat imaginea şi cariera.

Rihanna şi-a lansat primul album discografic în 2005, iar cele mai recente albume ale sale sunt “Talk That Talk” (2011) şi “Unapologetic” (2012). Albumele sale s-au vândut în peste 120 de milioane de exemplare pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu şapte premii Grammy.

C.A.