3 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 3:21
No menu items!

Rihanna a primit un rol cameo în următorul film din seria “James Bond”

spot_img

Al 24-lea film din franciza cinematografică “James Bond” va fi lansat pe 23 octombrie 2015

 Rihanna

Cântăreaţa Rihanna a primit un rol cameo (un rol mic, în calitate de invitat special, n.r.) în următorul film din seria “James Bond”, informează femalefirst.co.uk.

Potrivit tabloidelor britanice, cântăreaţa născută în Barbados a fost contactată de producătorii francizei “James Bond” şi este “cu adevărat încântată” să apară în acest film.

“Rihanna este o mare admiratoare a filmelor din seria «James Bond» şi i-a plăcut întotdeauna ideea de a juca într-unul dintre ele”, a declarat o sursă citată de Sunday Mirror, potrivit Mediafax.

“Nici nu a mai avut nevoie să analizeze această propunere, pentru că ştia deja că îşi doreşte acest rol. E încântată”, a adăugat aceeaşi sursă.

Prezenţa Rihannei pe afişul următorului film “James Bond” reprezintă un proiect sprijinit de actorul Daniel Craig, care a declarat anterior că Rihanna este “fata Bond din visurile (sale)”.

Actorul britanic în vârstă de 46 de ani – care a interpretat pentru prima dată rolul agentului 007 în 2006 în filmul “Casino Royale” – spune că o preferă în rolul de Bond girl pe Rihanna, în defavoarea lui Beyonce, întrucât cântăreaţa originară din Barbados este “mai obscenă”.

Comentariul starului britanic a determinat-o pe cântăreaţa în vârstă de 26 de ani să declare: “Fraza lui mă face fericită”.

Rihanna nu se află la prima experienţă de actriţă, deoarece a debutat deja pe marile ecrane în 2012 cu un rol important în filmul SF “Battleship”. Ea urmează, totodată, să asigure vocea unui personaj din filmul de animaţie “Home”, produs de studiourile DreamWorks.

Filmările pentru noua peliculă din franciza “James Bond”, al cărei titlu provizoriu este “Bond 24”, vor debuta la sfârşitul acestui an, sub bagheta regizorală a cineastului Sam Mendes, care a semnat regia celui mai recent lungmetraj din serie, “007: Coordonata Skyfall”, lansat în 2012.

Potrivit scenaristului John Logan, “Bond 24” nu va fi o continuare a lungmetrajului “007: Coordonata Skyfall”, dar va avea numeroase legături cu acel film. În schimb, scenariul va fi inspirat, ca de obicei, din romanele lui Ian Fleming, creatorul personajului James Bond.

După ce “007: Coordonata Skyfall” a obţinut încasări de peste 1 miliard de dolari pe plan mondial, devenind nu doar cel mai profitabil film din seria “James Bond”, ci şi pelicula cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei britanice, fanii acestei francize şi-au dorit foarte mult ca parteneriatul profesional dintre Sam Mendes şi Daniel Craig să continue şi să se concretizeze cu un nou lungmetraj din această franciză.

James Bond, super-spionul din romanele lui Ian Fleming, a ajuns pentru prima dată pe marele ecran în filmul “Dr. No”, din anul 1962, cu ajutorul actorului Sean Connery, care a jucat rolul principal. Ceilalţi actori care au interpretat acelaşi rol de-a lungul anilor sunt Roger Moore, George Lazenby, Timothy Dalton, Pierce Brosnan şi Daniel Craig.

Al 24-lea film din franciza cinematografică “James Bond” va fi lansat pe 23 octombrie 2015.

C.A.