8.9 C
București
sâmbătă, 17 aprilie 2021 - 0:08

Richard Gere, confundat cu un cerșetor. Din milă, o turistă franceză i-a oferit pizza

richard-gere-1

O turistă franțuzoaică, văzând un bărbat care scotocea prin pubele la New York, i-a oferit porția ei de pizza fără să realizeze că „cerșetorul” era de fapt actorul american Richard Gere care se afla în plină turnare a unui film, potrivit AFP, care citează presa locală.

Karine Valnais Gombeau, o pariziancă de 42 de ani, se afla în apropiere de gara Grand Central din Manhattan, când l-a văzut pe bărbat, cu o bonetă înfundată peste urechi, căutând prin pubele, a relatat duminică cotidianul New York Post.

richard gere

Ea tocmai ieșea dintr-o pizzerie împreună cu soțul și cu fiul lor de 15 ani și i-a oferit „cerșetorului” ceea ce rămăsese din pizza lor.

Deși surprins, Richard Gere (64 de ani) nu a întrebat-o nimic altceva decât ce se află în punga pe care ea i-o întindea.

„Am încercat să-i explic în engleză, dar mi-a ieșit pe jumătate în franceză. I-am spus că sunt dezolată, dar pizza este rece”, a povestit ea ulterior cotidianului. „El mi-a răspuns: Mulțumesc mult, Dumnezeu să vă binecuvânteze!”

Femeia a plecat fără să știe cui îi dăduse pizza, participând fără voie la turnarea unui nou film cu Richard Gere, „Time out of Mind”.

După două zile, când New York Post i-a publicat fotografia, femeia a realizat cine era de fapt persoana căreia îi oferise pizza.

„A fost ceva de poveste, este incredibil că așa ceva ți se poate întâmpla!”, a declarat aceasta.

C.A.