20.2 C
București
vineri, 18 iunie 2021 - 12:14

Rezultatul autopsiei lui Paul Walker: Actorul a murit din cauza „leziunilor traumatice și termice”

spot_img

Paul-Walker car accident

Paul Walker alias Brian O’Conner din Fast & Furious și prietenul său, pilotul de curse Roger Rodas şi-au pierdut viaţa sâmbătă într-un teribil accident rutier petrecut în localitatea Valencia din sudul Californiei.

Miercuri, foxnews.com a anunţat că medicii legişti au finalizat autopsia lui Paul Walker.

Paul Walker a murit din cauza “efectelor combinate ale leziunilor traumatice și termice”, potrivit unui raport de medicină legală publicat miercuri dimineață  de oficiali din Los Angeles, iar Rodas a murit din cauza “multiplelor leziuni traumatice, scrie CNN.

Raportul a confirmat că Paul Walker, 40 de ani a fost pasager pe scaunul din dreapta în momentul accidentului, iar Rodas, 38 de ani a fost cel care a condus mașina. Ambii au decedat la câteva secunde de la impact.

Totodată, un raport toxicologic este în așteptare, rezultatele putând dura șase până la opt săptămâni.

Medicii legisti au declarat ca nu pot identifica cele două cadavre decât în urma unor amprente dentare, care au fost puse la dispoziţie de către familiile ambilor bărbaţi.

După finalizarea autopsiei, familia, prietenii si fanii actorului din seria “Fast and Furious” aşteaptă ca Poliţia să încheie ancheta în cazul accidentului de maşină. Anchetatorii speră să finalizeze investigațiile săptămâna viitoare.

Între timp, scena accidentului a devenit locul unui memorial, acolo adunându-se familia, prietenii, starurile și fanii care i-au adus flori și fotografii, într-un ultim omagiu.

De asemea, Universal Pictures a decis să întrerupă pentru o perioadă nedeterminată filmările la Fast &Furious 7.

Deocamdată, este responsabilitatea noastră să întrerupem producţia filmului «Furios şi iute 7» pentru o vreme, astfel încât să putem evalua toate opţiunile disponibile ale continuării francizei“, au declarat reprezentanţii studioului Universal Pictures într-un comunicat.

Masina în care se afla Paul Walker s-a izbit violent de un copac, apoi a luat foc si a ajuns un morman de fiare contorsionate.

Se pare că maşina avea o defecţiune din fabricaţie, întrucât, dată fiind experienţa lui Roger Rodas mulţi consideră improbabil faptul că el ar fi pierdut controlul volanului. Pe carosabil au fost găsite, pe lângă urmele de frânare, mai multe pete de ulei, dovadă că maşina ar fi avut probleme la sistemul hidraulic.

C.A.