9.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024 - 2:30
No menu items!

Rezultate Evaluarea Națională 2018. Edu.ro, site-ul Ministerului Educației, a picat înainte de a se afișa rezultalele

spot_img

Rezultate Evaluarea Națională 2018. Edu.ro, site-ul pe care Ministerul Educației trebuie să publice rezultatele de la evaluarea națională 2018, nu poate fi accesat, ingormează hotnews.ro. Platforma Ministerului Educației a picat, marți, chiar în ziua în care absolvenții de clasa a VIII-a află care sunt rezultatele la examenele de Evaluare Națională.

Notele de la examenele la Limba română și Matematică sunt afișate la avizierele școlilor, iar cutuma este ca rezultatele să fie publicate și pe portalul Ministerului Educației.

​Calendarul Evaluării Naționale 2018 prevede că rezultatele vor fi afișate astăzi, până la ora 12:00, la avizierele școlare. Acestea sunt primele note obținute de absolvenții de clasa a VIII-a la examen. Elevii care sunt nemulțumiți de rezultate pot să depună contestații, între orele 14:00-19:00.

La contestație, fiecare lucrare este evaluată de către doi profesori. În cazul în care notele acordate după reevaluare sunt mai mari sau mai mici cu 1,5 puncte decât nota dinainte de contestații, atunci lucrarea merge la încă doi profesori.

Alex Militaru