7.8 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021 - 0:00

Revoltător: Poliţişti indiferenţi lângă o minoră, victimă a unui viol

spot_img

Un caz de o gravitate extremă în care sunt implicaţi doi poliţişti a avut loc la Galaţi.

În timp ce o minoră, victimă a unui viol, statea pe trotuar plină de sânge, poliţiştii rămân indiferenţi în maşină la câţiva metri de fată. Trecătorii au intervenit revoltaţi şi i-au filmat pe poliţişti rămânând pasivi în maşină, în timp ce fata sângera abundent.

În cele din urmă fata de 14 ani a fost transportată la Spitalul de Copii din Galați unde s-a confirmat că fusese victima unui viol.

Imaginile au fost postate pe Facebook, iar poliţia s-a sesizat. Cei doi poliţişti sunt cercetaţi disciplinar.

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Galați este abilitat să comunice următoarele: Conducerea I.P.J. Galați a dispus, încă de ieri, declanșarea cercetării disciplinare față de cei doi polițiști, la finalizarea căreia, vor fi dispuse măsurile legale care se impun. Minora care apare în imagini a fost transportată la spital, de un echipaj de salvare, iar în funcție de rezultatul verificărilor și a raportului de expertiză medico-legală, se va stabili dacă aceasta a fost victima vreunei infracțiuni”, a anunțat, luni,