-2.3 C
București
luni, 24 ianuarie 2022 - 21:05
No menu items!

Revista People: Lupita Nyong’o este cea mai frumoasă persoană din lume

spot_img

LupitaNyongo

Lupita Nyong’o, care a câştigat în acest an premiul Oscar la categoria cea mai bună actriţă în rol secundar, cu interpretarea personajului Patsey din filmul “12 Years a Slave” (“12 ani de sclavie”), a fost desemnată “cea mai frumoasă persoană din lume” de editorii revistei People.

Actrița, în vârstă de 31 de ani, s-a declarat surprinsă și fericită să primească acest titlu și să apară pe coperta noului număr al revistei, care va fi scos pe piață vineri. “Este emoționant și este un compliment uriaș pe care l-am primit“, a precizat ea.

De obicei vezi femeile frumoase la televizor și au pielea albă și părul lung și drept. În subconștient, începi să apreciezi aceste standarde de frumusețe mai mult decât ceea ce ai tu. Mama mi-a spus mereu că sunt frumoasă. Acum am început s-o cred“, a mai declarat Lupita Nyong’o.

Lupita Nyong’o s-a născut în Mexic şi a crescut în Kenya , absolvind Facultatea de actorie de la Universitatea Yale. Actriţa a jucat în serialul “Shuga”, realizat de MTV, şi a debutat în lungmetraj cu rolul din “12 ani de sclavie”. Ea a devenit recent și noua imagine a brandului francez de cosmetice Lancôme.

D.M.