Revista Chi a publicat poze cu Kate gravidă, în bikini

Un nou scandal lovește casa regală britanică. Revista italiană Chi publică în ediția din 13 februarie fotografii cu ducesa de Cambridge gravidă, în bikini, pe o plajă din Caraibe. Imaginile au fost surprinse de paparazzi pe insula Mustique, din Caraibe, unde Kate se afla în vacanță cu soțul ei, prințul William. Reprezentanții casei regale au declarat că fotografiile reprezintă o încălcare a vieții private a cuplului princiar. În fotografii se vede cum ducesa, în vârstă de 31 de ani, se plimbă pe plajă cu prințul William. Potrivit presei britanice, revista italiană are fotografii și cu Pippa Middelton, sora ducesei de Cambridge, aflată și ea în aceeași perioadă în vacanță în Caraibe.

Revista Chi a mai publicat vara trecută fotografii cu ducesa de Cambridge topless, iar în 2006 a prezentat o fotografie cu prințesa Diana aflată pe moarte imediat dup accidentul de mașină din 1997, de la Paris.

Chi este publicată de căte gigantul media italian Mondadori, are un tiraj de 218.262 de exemplare și este controlată de firma Fininvest a lui Silvio Berlusconi. E.S.

NICIUN COMENTARIU