8.6 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 11:25
No menu items!

Revelionul Capitalei, în Piața Constituției

spot_img

revelion piata constitutiei

Bucureștenii sunt așteptați să petreacă ultima noapte din 2013 la Revelionul Capitalei, organizat de Primăria București în Piața Constituției, de la ora 20,00.

Reprezentanții primăriei au pregătit o petrecere specială în aer liber, cu muzică, dans, jocuri de lumini, efectele pirotehnice și multe alte surprize. 
Seara va deschisă de trupa de percuționiști Barbarossa, care vor prezenta în premieră un spectacol de dans și jonglerii cu torțe aprinse, și de trupa Mandinga.


Până spre miezul nopții, publicul din Piața Constituției va putea urmări recitaluri live ale unor vedete precum: Delia, Puya, Connect-R, Vunk, Loredana și Voltaj. 
Către miezul nopții, What’s Up feat. DeMoga Music împreună cu noi nume ale muzicii autohtone — Shift, Adda, Liviu Teodorescu, Sorana, Ciprenko, Lally — vor crea un moment unic, acompaniați de percuționiști, pe acordurile noului single “La mulți ani”.


La miezul nopții, trecerea în 2014 va fi marcată de spectaculoase focuri de artificii, care, timp de 15 minute, vor “aprinde” cerul Capitalei.

După numărătoarea inversă, amfitrionii serii vor Smiley&Friends (CRBL, Alex Velea, Andreea Bănică).

Accesul este gratuit.

A.V.