13 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 19:28
No menu items!

Revelion ”last minute”: Reduceri de 5% pentru străinătate, 15% pentru România, dar la prețuri mai mari

spot_img

dublin

Unele agenții de turism și anumiți hotelieri au afișat deja oferte ”last minute” pentru petrecerea Revelionului, iar reducerile sunt de 5%, în medie, pentru plecările în străinătate, și de până la 15% pentru ofertele din țară. Valea Prahovei, însă, oferă prețuri considerabil peste cele valabile în cazul unor sejururi în Irlanda sau Italia.

O agenție de turism din București iese la atac cu trei oferte ”last minute” de Revelion, în afara țării, toate cu un discount de 5%. Prețurile fără reducere pornesc de la 525 de euro de persoană, pentru 5 nopți la Dublin, cu plecare pe 29 decembrie.

În aceeași zi se poate pleca spre Sicilia, pentru 7 nopți, pentru un preț de 339 de euro de persoană, la care se aplică și reducerea de 5%. Același principiu este valabil și în cazul ofertei de Revelion la Napoli, într-un pachet de 7 zile, cu plecarea în 30 decembrie și un preț de 259 de euro de persoană, fără discountul de 5%.

Multe din hotelurile, pensiunile şi vilele din staţiunile Predeal şi Poiana Braşov sunt aproape pline, însă există şi unităţi de cazare care nu au reuşit să îşi ocupe toate locurile şi vin cu oferte last minute pentru Revelion, făcând reduceri între 10% și 15%.

Chiar și așa, prețurile sunt, în majoritatea cazurilor, peste cele oferite pentru străinătate. Mai mult, oferta de distracție este mai săracă față de alți ani, în condițiile în care doar câteva pârtii sunt funcționale fiindcă nu este zăpadă.

Astfel, o pensiune de trei stele din Poiana Braşov vine cu o ofertă last minute de 440 de euro de persoană, reducere de la 490 de euro, cât era oferta iniţială pentru un sejur de patru nopţi de cazare.

Un hotel de patru stele din Poiană face o reducere de la 1.900 de lei la 1.600 de lei de persoană pentru două nopţi cazare, la un hotel de patru stele din Braşov pentru minivacanţa de Revelion o noapte de cazare costă 200 de lei de persoană, iar pentru un sejur de trei nopţi preţul este de 578 de lei de persoană, în timp ce la un hotel de trei stele din oraş preţurile pornesc de la 60 de lei de persoană pentru o noapte.

Un hotel de trei stele oferă un sejur de trei nopţi cu demipensiune şi cina festivă de Revelion inclusă, la preţuri de la 416 euro de persoană până la 513 euro, în funcţie de tipul camerei. La un alt hotel de trei stele din Poiana Braşov pentru trei nopţi de cazare, de Revelion, preţul ajunge la 1.200 de lei de persoană, fiind inclusă cina festivă şi o “cină tradiţională” de 1 ianuarie.

Şi la Predeal există hotelieri care nu au reuşit să îşi vândă toate pachetele, astfel că au venit cu oferte last minute pentru a-i atrage pe turişti.

Un hotel de patru stele din Predeal face reduceri de la 590 de euro la 544 de euro de persoană pentru patru nopţi de cazare, în timp ce un alt hotel de lux din centrul staţiunii face reduceri de la 1.589 de euro la 1.199 de euro de persoană pentru trei nopţi de cazare.

C.C.