25.2 C
București
duminică, 26 mai 2024 - 18:41
No menu items!

Restricţii de trafic pe Autostrada Sibiu – Deva, din cauza unei gropi în carosabil. Mai multe maşini, avariate în zonă

spot_img

Traficul rutier este restricţionat pe prima bandă şi pe banda de urgenţă ale Autostrăzii A1 Sibiu – Deva, în dreptul localităţii Sălişte, judeţul Sibiu, din cauza unei gropi apărute în carosabil. Mai mulţi şoferi au reclamat faptul că şi-au avariat maşinile înainte ca zona să fie semnalizată, transmite News.ro.

„8 maşini, pană pe aceeaşi groapă”, a scris pe Facebook un şofer din Maramureş, citat de News.ro, care a precizat că patru dintre maşini au avut pană pe câte două roţi. 

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este restricţionată pe prima bandă şi cea de urgenţă ale Autostrăzii A1 Sibiu – Deva, între kilometrii 272+500 de metri – 273, în zona loc. Sălişte, jud. Sibiu, pe sensul de mers Deva către Sibiu, din cauza gropilor apărute în carosabil, în urma ploilor abundente din ultima perioadă”, a transmis, sâmbătă, Centrul Infotrafic.  

Potrivit poliției, închiderea temporară a traficului pe aceste benzi este estimată până în data de 05.09.2022, zona fiind semnalizată corespunzător. 

„Reduceţi viteza de deplasare în zona lucrărilor, asiguraţi-vă foarte bine înainte de schimbarea benzii de mers şi semnalizaţi din timp această intenţie, acordând multă atenţie manevrelor efectuate”, au mai transmis poliţiştii.  

Raluca Dan