21.4 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 17:05

Restricții de trafic în București în noaptea de Înviere

spot_img

Traficul rutier va fi oprit pe mai multe străzi din Capitală, în noaptea de sâmbătă spre duminică, începând cu ora 22.00, când va avea loc o manifestaţie religioasă organizată de Arhiepiscopia Româno-Catolică ”Sacre Coeur”.

Potrivit Brigăzii de Poliție Rutieră, “în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, traficul rutier va fi restricţionat pe Str. Gheorghe Demetriade, tronsonul cuprins între Str. Emil Pangrati şi Str. Andrei Mureşan/Str. Sofia, ambele sensuri de circulaţie, începând cu orele 22.30, până la finalizarea evenimentului”.

Poliţiştii le cer șoferilor să respecte regulile de circuratie şi indicaţiile agenților pentru a evita eventuale accidente.

“Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor şi solicită conducătorilor de autovehicule: să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone agglomerate, să reducă viteză atunci când trec pe lângă grupurile de pietoni şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţă lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic”, se arată într-un comunicat al Brigăzii Rutiere.

R.D.