3 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 2:31
No menu items!

Restricții de circulație în Capitală, sâmbătă seară, pentru meciul Steaua-Dinamo

spot_img

Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat restricții de circulație pentru sâmbătă, începând cu ora 21,00, în contextul disputării meciului de fotbal dintre echipele F.C. Steaua București și F.C. Dinamo 1948 București, pe Arena Națională.

Traficul rutier va fi restricționat pe străzile Maior Coravu, Vatra Luminoasă, între Șos. Mihai Bravu și Bd. Pierre de Coubertin, pe Bd. Pierre de Coubertin, între str. Vatra Luminoasă și intrarea în stadion, pe Str. Tony Bulandra, între str. Vatra Luminoasă și rond str. Maior Coravu, și pe Str. Sergent Vasile Șerbănică, între bd. Basarabia și zona de acces Arena Națională.

Polițiștii de la Brigada Rutieră precizează, într-un comunicat de presă, că le recomandă șoferilor să folosească următoarele rute ocolitoare: Șos. Mihai Bravu – șos. Iancului – șos. Pantelimon și bd. Unirii – bd. Basarabia – bd. Chișinău – bd. Pantelimon.

Mijloacele RATB care circulă pe str. Vatra Luminoasă și au capăt de linie în rondul de pe bd. Pierre de Coubertin vor fi deviate pe Str. Tony Bulandra, având capăt de linie la depoul Vatra Luminoasă.

Restricțiile de circulație vor fi menținute până la defluirea totală a spectatorilor.

Brigada Rutieră București le cere conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenție, să folosească rutele ocolitoare și să respecte semnalele polițiștilor rutieri aflați în trafic pentru devierea acestuia.

Pietonii au obligația să circule doar pe trotuare, să traverseze strada prin locurile semnalizate și marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric și doar după ce sunt siguri că intenția lor de traversare a fost observată de către șoferi.

R.D.